tirsdag 12. mai 2009

Brustad er kliss naken

Etter Røkkes fulle seier i Aker-saken, står den "forbanna, irriterte og frustrerte" næringsminister Sylvia Brustad tilbake kliss naken. Hun har etter mitt skjønn ikke en gang det fikenbladet som Lars Sponheim ikke liker å se henne bak. Staten har utvist et eierskap som er så pinlig amatørmessig at det burde fått konsekvenser både for Brustad og for tidligere næringsminister Dag Terje Andersen.

I denne forbindelse har jeg funnet fram til et sitat som i dag har et slett ikke ueffent innslag av underholdningsverdi:
- Sylvia er som god vin. Hun har blitt stadig bedre med årene. I Aker-saken har hun opptrådt usedvanlig ryddig og tydelig.
Ap-fylkesleder Reidar Åsgård i Østlendingen 18. april

3 kommentarer:

 1. Hun har fremstått som tydelig på én ting - at hun aldri skal innrømme at hun, Andersen og resten av regjeringen har gjort noen feil.

  SvarSlett
 2. Flaks at hun byttet stilling for en tid siden for å en litt lettere post..

  Tror du hun hadde måttet gå hvis det var 2 år til valget?

  SvarSlett
 3. Ja, normalt sett burde dette vært avskjedsgrunnlag mer enn godt nok. Men fire måneder før et valg er ikke normalt. Dessuten synes vel Stoltenberg at han har skiftet ut nok folk, bortimot halve regjeringen har jo fått fyken i løpet av perioden...

  SvarSlett