mandag 18. mai 2009

Tore O leder

Etter snart en dags avstemning i kåringen "Norges beste politiske blogger", har ca 100 avlagt stemme. Sør-Trøndelags fylkesordfører Tore O. Sandvik har, kanskje noe overraskende, tatt en forholdsvis klar ledelse med 21 prosent av stemmene. Vil han virkelig kunne holde dette helt inn?

Bak jager Kjetil Løset og Are Slettan. Deretter Knut Johannessen.

Både Sandvik, Slettan og Johannessen har omtalt denne avstemningen på sine blogger - det er tydelig at dette kan hjelpe på mobiliseringen.

Slettans poeng vedr sammensmeltingen av journalister, politikere og friere skribenter er interessant - er det dette som blogging handler om?


Ellers så har Paul Chaffey gjort meg oppmerksom på at jeg ga Thor Bjarne Bore litt vel mye nettadressereklame i og med at jeg ved en feiltakelse limet inn hans adresse også bak Chaffeys navn. Jeg får ikke redigert dette bort, men adressen til Chaffeys gode blogg er altså: http://paulchaffey.blogspot.com/

6 kommentarer:

 1. Etter min mening er noen av disse bloggene mer journalistblogger, som omtaler politikk. Mulig de kan omtales som politiske blogger, men du sammenligner kanskje ltt epler og pærer her.

  SvarSlett
 2. Ser poenget ditt. Jeg kunne kanskje ha snevret inn noe. Men valgte en litt vid tilnærming. Og uansett hva en hadde valgt, så ville det vært diskutabelt.

  SvarSlett
 3. hva med http://frydonomics.wordpress.com/ ?

  SvarSlett
 4. Sebastian, Frydonomics burde åpenbart vært nominert. Jeg er flau over at jeg glemte å nominere han.

  SvarSlett
 5. Tror ikke kjøttvekten er så god til å måle dyktighet.

  SvarSlett
 6. Norges beste politiske blogg er uten sammenlikning www.opplysningskontoret.org.

  SvarSlett