mandag 31. august 2009

Utspørringen av Dagfinn Høybråten

Nettavisen har bedt meg kommentere Pål T. Jørgensens utspørring av KrFs Dagfinn Høybråten i kveld. Kom gjerne med innspill underveis i kommentarfeltet.

Oppdatert: Mine kommentarer til Nettavisen ble seende slik ut på tabloidform. Jeg synes det gikk sånn middels for ham. Ikke dårlig, men heller ikke strålende. Har ikke tid til å begrunne, regner på spreng for å få ferske tall klare til Minerva i morgen.

3 kommentarer:

  1. Jeg er møkk lei av å høre Høybråten måtte gjenta KrFs standpunkt om ekteskapsloven. Skulle ønske Jørgensen kunne spurt om litt mer interessante ting og mer praktisk politikk for framtiden.

    SvarSlett
  2. Det er jeg enig i. Han kune ha avslört Krfs mangel på kompetanse eller intresse i mer tekniske saker : industripolitikk, klimaluddisme, oljeborring, formubeskattning.

    SvarSlett
  3. Jeg syns Høybråten klarte seg helt utmerket. Jeg tror Jørgensen valgte feil taktikk, det var tydelig at han forventet at Høybråten ikke skulle være så "sekulær" i sine svar. Dermed fremsto Høybråten som en verdipolitiker, og ikke en mørkemann. Det var det som var veien til suksess for Krf fra midten av 90-tallet, og så fikk Høybråten et nok så ufortjent bilde på seg som mørkemann når han tok over etter rødvin-valgerd. Det bildet er nå knust, og han fremstår som en politiker som står på et kristent verdigrunnlag uten å stemple mennesker eller enkelt grupper. Sånn sett gjorde Jørgensen Høybråten en bjørnetjeneste, og dermed ble også Krf-lederen langt bedre enn i tilsvarende utspørring på Nrk.

    SvarSlett