fredag 14. august 2009

Høyre utradert nord for Trondheim?

I går snakket jeg med en fyr fra nettstedet NA24. Om Høyre. Her kan du lese resultatet av samtalen. Heller aldri så lite kaldt blod i, for dagen, varme Høyre-årer...

4 kommentarer:

 1. Er ikke det relativt usannsynlig? Om ingen skulle komme inn på fast plass fra Nord-Norge så bør det vel likevel være meget gode sjanser for utjevningsmandat?

  SvarSlett
 2. Det vil i så fall være vel fortjent.

  Jeg kommer fra et sted der H aldri har slått skikkelig gjennom, i Willoch-tiden var det en del markante H-folk, men andre smilte litt skjevt av disse personene uten bakkekontakt. Ap kunne til nød gå an, mens folk som flagget 1.mai og endog stilte til valg for SV eller RV de var skikkelig ute.

  SvarSlett
 3. Ja altså: Jeg er enig i at H mangler distriktsappell, det har de vel aldri hatt bortsatt fra i Norvik-Willoch perioden, da var det mange stødige SP og V folk som tok det langet steget.

  SvarSlett
 4. Bigboyen: Ja, dette er selvsagt ikke det mest realistiske scenarioet. Men det er en reell mulighet. Og det faktum at Høyre ikke har ett eneste sikkert mandat i våre fire nordligste fylker, sier noe om den ræva distriktsappellen som Høyre nå har.

  SvarSlett