tirsdag 20. april 2010

Har Siv Jensen levert?

Det er Frp-landsmøte til helgen. Trolig derfor ble min dag i dag innledet med å svare på noen spørsmål fra en Nettavisen-journalist. Journalisten valgte å vinkle overskrift og ingress opp i mot de av setningene mine som berørte Siv Jensen. Dette avfødet en noe opphetet debatt i kommentarfeltet under artikkelen. Og deretter kom Frps tidligere generalsekretær og nåværende stabssjef for Siv Jensen, Geir Mo, på banen med et forsvar for sin leder.

Nå er det mange andre elementer ved Frp enn Siv Jensens egenskaper som jeg synes er mer spennende og som jeg heller vil diskutere. Men OK - la oss ta denne debatten.

Hva synes du - er det et poeng (som jeg er inne på) at Siv Jensen har falt litt igjennon når det har gjeldt som mest i de to valgkampene hun til nå har ledet?
Eller har Geir Mo rett når han framholder at perspektivet heller bør være at hun har levert varene i form av historiens beste lokalvalg og stortingsvalg for Frp?

 

2 kommentarer:

  1. Uten å ha lest noen av artiklene kan jeg synse litt:
    Det er uten tvil en seier for Frp å ha vunnet såpass mange lokalvalg. På den andre sida har det ikke vært nok til å overbevise lokalvelgerne om å stemme Frp ved stortingsvalgene. Frp aspirerer til regjeringsmakt og er mislykket i forhold til det. Men det er ikke så tragisk for meg. Frp er bra for den politiske debatten og et flinkt opposisjonsparti.

    SvarSlett
  2. Frp gjør det vel strengt tatt bedre ved stortingsvalg enn ved lokalvalg??

    SvarSlett