onsdag 22. juli 2009

Stem på Norges beste politiske twitrer

15 er allerede nominert til den knallharde konkurransen om å være den beste politiske twitreren i Norge. Jeg ville ha en liste med 20 bra folk, og valget har nå falt på disse siste fem:

Oda Rygh (@OdaRygh): Lager god kaffe, men har åpenbart også andre fine kvaliteter. Dame som bør sjekkes ut! Og kanskje sjekkes opp også, for alt det jeg vet...

Synve (@Synve): Liker stilen, rett og slett. Twitrer med en substans som ligger skyhøyt over middels.

Knut Johannessen (@voxpopulinor): Kommer ikke utenom mr. Johannesen på twitter heller, gitt.

Stian Skår Ludvigsen (@stianlud): Mann som er langt mer lidenskaplig ift. tall enn meg. Sier ganske mye. Isloert sett er det selvsagt ikke nok til å bli nomiert, men når twitternivået hans stort sett holder meget høy klasse, så er det mer enn godt nok til bli nominert.

Morten Drægni (@draeggers): Antagelig mest kjent som SV-f... . Men har mange andre gode kvaliteter også...


Dermed er 20 gode twitrere nevnt, og en drøss med gode twitrere er glemt. Stem i vei på din favoritt (NB: Kun en gang pr pers - valgjuks er sikkert mulig å få til, men vennligst ikke gidd..) fram til 13 september! Da overtar et annet og viktigere valg...

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Vær så god!
  Hm, det var farlig nære da! Har rettet opp nå.

  SvarSlett
 3. Ser det er vanskelig å kommentere stemmegivningen i margen, så jeg tar det her. Synes det er litt vrantne alternativer på kontantstøtten - hva med oss som f.eks. ønsker at den skal fjernes mot at foreldrene sikres erstatning om de ikke får barnehageplass, eller vil øke for etteåringer og fjerne for toåringer? Burde kanskje hatt noe med "Den bør legges om på annen måte"?

  SvarSlett
 4. Ser poenget dit, O.
  Men et eller annet sted må alternativgrensen gå.

  Hm..vrantne var er nytt ord for meg...
  Men fint å få utvidet vokabularet sitt en smule.

  SvarSlett
 5. Det registreres at Onar Åm har returnert fra ferieparadiset. I lpt. av 2-3 dager har hans prosentandel som beste blogger øket fra 6 til 28. Troverdig?? N E I.

  SvarSlett