mandag 12. september 2011

Valgkvelden

Å stemme er ingen plikt, men en rett. En rett som jeg synes det er en strålende idè at man bruker. Jeg brukte min rett i går, og jeg håper at du har brukt din rett - eller bruker den i løpet av dagen (valglokalene stenger allerede kl 20 noen steder  - så vær obs).

I kveld får jeg en slags ilddåp på TV ved at jeg skal kommentere valget for NRK Østlandssendingen, sammen med en hel del andre kompente folk. Vi går på luften etter kl 20 en gang, og så blir det vekselsendinger mellom NRK med Bernt Aardal og co sentralt og Disktriktskontorene lokalt hele kvelden og litt utpå natten.

Bor du i Oslo og Akershus, så er det altså bare å skru på NRK hvis du vil høre mine vurderinger av årets valg og resultatene, etter hvert som de kommer. Bor du utenfor Oslo og Akershus, så er det alltids en mulighet å gå inn på Nett-TV og følge med der.

Har du tips til viktige poenger i Oslo og Akershus, kommentarer, spørsmål, påpekninger av eventuelle feil eller andre innspill - så er det bare å kjøre dem inn i kommentarfeltet under. Kan ikke love å få svart alle i kveld, har en travel dag.., men er takknemlig for alt av tilbakemeldinger.

I mellomtiden får jeg vel sjekke ut dagens "outfit" og passe på at skjorta er sånn noenlunde i orden..

Godt valg!  

 

4 kommentarer:

 1. Lykke til !
  Vi skal følge deg nøye, vi som er på Enebakk Høyres valgvake i kveld.

  SvarSlett
 2. Ønsker å stemme taktisk på venstresida i Oslo i dag.
  Har du et tips på hvilket parti man da skal stemme

  SvarSlett
 3. Anonym ovenfor:
  Herr Marthinsen har vært opptatt i dag, tenker jeg. Herren har avansert til å kommentere på TV. Ilddåp i kveld -men jeg observerte da herren i et valgprogram forrige dagen -sto til terningkast 6.

  Selv har undertegnede stemt blått. Dvs. Høyre
  Dette blir spennende.

  M..

  SvarSlett
 4. Hva har skjedd i Finnmark? Siste måling viste stor fremgang for Frp i motsetning til resten av landet............???

  Mia

  SvarSlett