mandag 18. oktober 2010

Telefonsalg

Ring ring.
Hallo?
Fjern babling uten respons i andre enden (verste jeg vet...typisk signal om at nå er det telefonsalg på gang).
Hallo??
- Ja...det er fra Netcom bedrift. Er det Svein Tore Marthinsen?
Ja.
- Det var godt å høre (godt å høre?? særlig!). Siden du høres ut som du bobler over av entusiasme (din ironiske dust!), så er du vel interessert i å høre om at jeg kan hjelpe deg med å gjøre mobilregningen din billigere?
Nei!
Klikk.  

4 kommentarer:

 1. pappa fortalte hva en kompis av han brukte å gjøre. Hver gang en selger ringer, svarer han, hører hvem det er og sier så: vent litt, så skal du få snakke med sjefen sjøl.
  Så overlater han tlf-røret til den 3 år gamle datteren deres med en sterk form for munndiaré og hun bruker som oftest flere timer på å fortelle om hva hun gjorde i barnehagen, hos besteforeldrene osv osv.
  Rekorden hennes er å holde en selger på linja i litt over en halvtime... ;)

  SvarSlett
 2. ..og har du ikke en datter med munndiare, har jeg følgende tips: Hver gang du mottar lignende (uønskede) "samtaler", legger du nummeret inn under "Ikke svar" på din tlf. Når det ringer og "ikke svar" kommer opp i dekslet, er det bare å la det ringe. Etterhvert har det blitt et vesentlig antall nummer under denne kategorien. Så sitter jeg her og humrer når vedkommede ringer i flere dager uten å få svar. Det er min lille hevn -og glede over nevnte form for tlf.terror.

  SvarSlett
 3. Til annonym, jobber selv som telefonselger. Du blir ikke sletter fra listen for det om du ikke tar telefonen, og blir heller bare ringt i flere år fremover til du klarer å trykke på "Svar" å si et høffelig "nei takk"

  SvarSlett