søndag 20. desember 2009

Hjelp!

Jeg forsøker å få en tabell i word over i et blogginnlegg, men får det bare ikke til. Har derfor ett grunnleggende spørsmål: Er dette egentlig mulig å få til? Hvis ja, kan en vennligsinnet leser forklare hvordan - på en så lettfattelig måte at selv jeg forstår det....

4 kommentarer:

 1. Den enkleste måten jeg vet om er å høyreklikke et sted på verktøylinjen som er tomt, deretter 'aktivere' "Tables and borders". Da får du en verktøyknapp hvor du kan tegne enkle tabeller osv.

  SvarSlett
 2. Takk. Men jeg får ikke opp et alternativ som heter "tables.." ved å høyreklikke i verktøylinjen.

  SvarSlett
 3. eventuelt trykke print screen og lime inn i paint og laste det opp som bilde i blogginnlegget.

  SvarSlett
 4. En av ulempene med bildet-løsningen er at dataene ikke kan kopieres av andre.

  I word (office 2007) fins det en funksjon for å laste opp word-dokumentet direkte til blogger. Denne kunne kanskje hjelpe deg.

  En annen variant er å lage word-dokumentet ditt ferdig, lagre det som en html-side. Ta opp html-siden i notepad og kopier koden for tabellen over til Blogger. Du må da i Blogger bytte til redigere html-modusen.

  Min foretrukne løsning, er å selv redigere html'en direkte i Blogger. Blogger har en del ting som den tydeligvis ikke liker når det gjelder html-kode, eller så er min html-kunnskap litt rusten. En veldig enkel variant er likevel fullt mulig å få til.

  Her hadde jeg tenkt å presentere en html-kode for en tabell, det likte ikke Blogger. Skal se om jeg finner en annen måte å presentere det på.

  SvarSlett