søndag 2. august 2009

Fem nye nominerte til Norges beste politiske blogger

August er i gang, og julinominasjonen til "Norges beste politiske blogger 2010" er historie. Minner om at 15 skal videre til august. Siden jeg kun nominerte tre nye i juli, så ryker bare de tre siste. Dette ble Are Slettan (skandaløst!), Eirik Løkke og Øystein Eriksen Søreide.

Følgende 15 kom seg videre til neste runde:

Heidi Nordby Lunde: FEM-programleder, Høyre-dame og liberalist. Mer enn et mirakel må til om skal komme seg inn fra sin sjuendeplass på Oslo Høyres stortingsliste.

Sondre Olsen: Fotballinteressert fyr som har en interessant bakspillerrolle i et driftig Hordaland-KrF-miljø.

Paul Chaffey: Tidligere SV-er - som har har endret oppfatning med årene. Nå leder av NHO-organisasjonen Abelia. Har fått en flunkende ny design på bloggen. Synes at det ser fint ut (må kanskje se og få gjort noe med min egen..hm), men er ikke så veldig glad i svart skrift på grått. Hva synes dere andre?

Onar Åm : 2009-vinneren. Kan liberalisten gjenta suksessen? Har åpenbart en trofast fanskare...

Tore O. Sandvik: Aps fylkesordfører i Sør-Trøndelag holder bloggkoken bra oppe.

Hanne Blåfjelldal: Frps Opplandsliberalist som kan bidra til å skape kvinnehistorie 14. september. Kaprer stadig bra med stemmer både her og der...

Fredrik Mellem : Et betydelig unntak som bekrefter regelen om at bloggene til Ap-folk ikke er allverdens.

Knut Johannessen : Liberalkonservativ fyr som sparker i litt ulike retninger. Norges nest mest kjente blogger?


Jan Arild Snoen
: Mediekritisk liberalist med betydelig framskreden USA-interesse. Også meget glad i å sette kroner på egne politiske analyser...

Per Aage Pleym Christensen: For mye liberalist for Frp på 90-tallet. Legger ned et imponerende stykke arbeid i www.liberaleren.no.

Audun Lysbakken: Ligger nok nærmest til å overta SV den dagen fru Halvorsen trekker seg. Men Solhjell og Holmås vil nok ha et ord med i laget...Jeg har ham inne på sikker plass i Hordaland.


Inga Marte Thorkildsen
: Vestfold SVs førstekandidat som står i fare for å ryke ut av Stortinget. Akkurat nå er KrFs Iner Lise Hansen inne på mine prognoser.

Mali Steiro Tronsmoen: Lederen av Sosialistisk Ungdom. Interessant dame!

Anne Solsvik : Unge Venstres leder har en blogg som er langt i fra å være ueffen. Enda ikke sjekket den ut? Nei, men så gjør det da vel!

Så var det nykommerne. Jeg har denne gang funnet plass til følgende fem freshe bloggfolk:

Stig Ove Voll
: Lederen av Rælingen Høyre leder nå avstemningen om å være beste politiske twitrer. Men han fortjener sannelig en sjanse til å hevde seg i bloggkonken også. Synes at bloggen scorer bra både på innhold og form. Selv er jeg dog mest opptatt av det første..

Ivar Johansen: Internasjonal leder i SV og har sittet i Oslo bystyre i en årrekke. Han har ligget i skorpa lenge, men fortjener nå en reell sjanse til å vise at han kan henge med også i mitt fornemme bloggselskap. Sterk på substans!

Sondre Båtstrand : Miljøpartiets nasjonale talsperson gjør en iherdig innsats for at dette bittelillepartiet ikke helt skal drukne blant alle de andre. Miljøpartiet drukner likevel, men det er altså alt annet en Båtstrand sin feil!

Tove Friden og Asbjørn Hulaas: Buldrer bra fra en venstreorientert synsvinkel.

Jan Bojer Vindheim: Dikter og grønn type som startet Gateavisa. Kombinerer internasjonal og norsk politikk på en fin måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar